Rakam rakam

TOPLAM ÖĞRENCİ

Misyonumuz

Her Türlü Desteği Vererek Yardımcı Olmak
  • Türkiye ve Afrika halkları arasında sosyal ve kültürel bağları geliştirmek,
  • Var olan dostluk ilişkilerini daha da güçlendirmek,
  • Çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek,
  • Türkiye dışından eğitim görmek amacı ile gelen talebelere her türlü desteği vererek yardımcı olmak,
  • Öğrencilerin getirildiği ülkenin sivil toplum kuruluşları ile ortak projeler geliştirmek ve uygulamak,
  • Yerli ve Yabancı kültürleri araştırmak, tanıtmak.

Vizyonumuz

İnsanlığın Mutluluğuna Hizmet Eden Araçları Haline Getirmek

Farklı kültürlere mensup insanlar arasında dostluk ve kardeşliğin gelişmesini ve kendi üyeleri arasında ekonomik, sosyal, bilimsel, eğitim, kültürel ve benzeri alanlarda faaliyet yaparak yardımlaşmayı ve dayanışmayı tesis etmek,

Değişik kültürlerin yöresel özellikleri nedeni ile farklılıklarını onların birer zenginlikleri olarak görmek, benzerliklerini de ortak evrensel bir kültürün barışa ve insanlığın mutluluğuna hizmet eden araçları haline getirmek için dostça adımlar atmak,

İnsanlığın ortak geçmişi ve birikiminin mirası ile büyüyüp gelişen günümüz insanları ile geleceğin insanlarına daha güzel ve yaşanabilir bir dünyayı ve ortak birikimi miras bırakmak adına tanıma, tanışma, paylaşma ve ortak değerler üretmek için eğitim ve köprü görevi ile ilgili faaliyetler yapmaktır.

Bize Destek veren Dernek ve Kuruluşlar

Bize yardımcı olmak ister misiniz?