Burs Başvuru Formu

AFRİKALI ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE,

Afrika Dostluk Derneği(AD-DER), Türkiye ile Afrika kıta ülkeleri arasında sosyal ve kültürel bağları güçlendirmek, mevcut dostluk ilişkilerini daha da geliştirmek, bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek, Türkiye’de öğrenim görmekte olan Afrikalı misafir gençlere ülke ve kültürümüzü tanıtmak ve ayrıca da Afrika kültürünü Türkiye’ye tanıtmak amacıyla çalışmalar yapan, politik olmayan ve kâr amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşudur.

AD-DER, Afrikalı gençlere burs ve kalacak yer temini, milli gün kutlamaları, geziler, vize, ikamet, eğitim fırsatları konularında ücretsiz danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Derneğimiz her yıl belirli sayıdaki muhtaç öğrencilere burs vermektedir. Yeni öğretim yılında verecek olduğumuz burslar için müracaatlar 15 Eylül -15 Ekim 2019 tarihleri arasında kabul edilecektir.

Burs almak isteyen öğrenciler aşağıdaki burs başvuru formunu doldurup Öğrenci belgesi, pasaport sureti ve bir fotoğraf ile dernek merkezine bizzat gelerek teslim edeceklerdir.

Duyurulur.

AD-DER Yönetimi